Dataskyddspolicy som gäller från 25 maj 2018

OrusBijoux upprättar en varaktig relation med sina kunder, baserat på ömsesidigt förtroende. Nära kunderna och uppmärksamma är det lika viktigt för oss att garantera skyddet av dina personuppgifter när vi samlar in dem.

OrusBijoux följer alla bestämmelser i den nya europeiska förordningen om dataskydd (RGPD) nr 2016/679 av den 27 april 2016, om ändring av lagen om dataskydd av den 6 januari 1978.

OrusBijoux garanterar var och en av sina kunder total kontroll över sina uppgifter och hävdar att de inte har dem utan deras samtycke.

OrusBijoux garanterar att behandla data på ett öppet, konfidentiellt och säkert sätt.

OrusBijoux strävar efter en kontinuerlig och hållbar strategi för skydd av personuppgifter och har ett team som är dedikerat till detta skydd.

Syftet med denna policy

OrusBijoux vill informera dig genom denna nuvarande policy om hur vårt företagsföretag hanterar personuppgifter.

Denna policy beskriver hur vi behandlar personuppgifter som rör våra kundföretag.

Denna nuvarande policy kan vara föremål för uppdateringar eller ändringar enligt laglig, lagstiftande, rättslig eller teknisk utveckling. Personuppgifter behandlas alltid i enlighet med den nuvarande policyn för skydd av personuppgifter.

Identitets- och kontaktinformation för datakontrollanter och processorer

Medlemmarna i OrusBijoux definieras som underleverantörer av kundföretag. De hanterar faktiskt personuppgifter som rör företagets livslängd och hur det fungerar på ekonomisk nivå för kundföretagets räkning. Processorerna agerar på uppdrag av datakontrollanter, som är företagets chefer. Datakontrollanter ger medel och syften för behandling av personuppgifter.

Som underleverantörer agerar OrusBijoux under den registeransvarige och enligt dennes anvisningar.

Kontaktuppgifter för underleverantören OrusBijoux: huvudkontor på BP90032 - 13600 La Ciotat, Frankrike, Frankrike. SIRET nr 51036773300035.

Datainsamling och ursprung

All kundinformation samlas in direkt från dem.

OrusBijoux åtar sig att samla in samtycke från varje klient för varje insamling av deras personuppgifter och att låta dem invända mot användningen av sina uppgifter för vissa ändamål, så snart detta är nödvändigt.

Syftet med de insamlade uppgifterna

  1. Behov av insamling:

När du kontaktar vårt team och för att inleda professionella relationer, är det nödvändigt att samla in vissa personuppgifter. Om personen i fråga inte vill kommunicera dessa uppgifter är det möjligt att vi inte kan svara på deras förfrågningar och att vi inte kunde utföra våra programutvecklingsuppdrag.

Vi samlar in dina uppgifter när du registrerar dig eller loggar in på vår webbplats eller när du köper programvara, och denna insamling är nödvändig för att kunna svara på dig och upprätta fakturan (erna) som motsvarar dina inköp.

  1. Syfte med bearbetning:

Insamlingen av personuppgifter har den rättsliga grunden: OrusBijoux legitima intresse för att kunna upprätthålla relationer och garantera bästa möjliga uppföljning, tillgodose dina individuella behov, förbättra vår webbplats, kontakta dig via e-post.

Uppgifterna från OrusBijoux-kunder samlas huvudsakligen in för att: låta dig köpa programvara.

Alternativt kan data samlas in för att: genomföra e-postkampanjer med olika kunder eller anställda för att varna och informera om nyheter relaterade till vår mjukvaruutvecklingsaktivitet.

Typer av insamlade data

OrusBijoux kommer sannolikt att behandla, som en underleverantör, och tillåta effektiv och regelbunden övervakning av företag, eller för att skicka all information som rör vår nya programvara, hela eller delar av följande data: Efternamn, förnamn, e-postadress, postadress, telefonnummer, bankuppgifter.

På sin webbplats https://orusbijoux.fr kan OrusBijoux, som datakontrollant, samla in data för att svara på dig eller för att tillåta dig att köpa programvara (e-postadress, namn, förnamn, telefonnummer, postadress, bankinformation) när du har begärt det via fliken "kontakt".

Ej avslöjande av personuppgifter

OrusBijoux uppger att de insamlade uppgifterna inte kommer att överföras för kommunikation eller reklam till externa organisationer.

De personer som troligtvis har tillgång till personuppgifter, förutom fallet ovan, är uteslutande medlemmar i OrusBijoux-teamet.

Datalagringsperiod

Uppgifterna bevaras endast under den tid som krävs för de syften som eftersträvas och att de kontraktsrelationerna fungerar smidigt. Förvaringsperioden kan justeras i enlighet med de lagliga förpliktelserna för bevarandet av arkiv för bevis i företaget.

Den registrerades rättigheter

OrusBijoux åtar sig att samla in endast de uppgifter som är strikt nödvändiga för att beställa, utveckla och fakturera programvaran. Med varje samling vidtar OrusBijoux alla möjliga åtgärder för att svara på de berörda personernas rättigheter.

I enlighet med den nya dataskyddsförordningen (GDPR) har de registrerade följande rättigheter:

  • Rätt till tillgång (artikel 15): varje person kan när som helst be att få se all information om honom.
  • Rätt till rättelse (artikel 16): varje person kan när som helst begära en ändring eller korrigering av uppgifter som inte längre är uppdaterade.
  • Rätt till blockering eller radering (artikel 17): varje person kan när som helst begära att information om honom eller henne raderas, i den mån det är möjligt och om upprätthållandet av avtalsförhållandena tillåter det, när de är felaktiga , föråldrad, tvetydig, ofullständig eller vars insamling, användning, kommunikation eller bevarande är förbjuden.
  • Rätt till invändning (artikel 21): varje person kan när som helst besluta att motsätta sig insamlingen av sina personuppgifter eller dra tillbaka sitt samtycke.
  • Rätt till begränsning av behandlingen (artikel 18): varje person kan begära att de insamlade uppgifterna raderas efter en viss tidsperiod, så långt det är möjligt.
  • Rätt till dataportabilitet (artikel 20): varje person måste ha tillgång till de uppgifter som rör honom, utan begränsning och inom rimlig tid, när dessa uppgifter är föremål för automatiserad behandling baserat på samtycke eller på ett avtal.

För information om databehandling eller för att hävda sina rättigheter kan de berörda personerna kontakta OrusBijoux på följande adress: contact@orusbijoux.fr eller på Avenue du Serpolet, ZI ATHELIA - 13600 La Ciotat, Frankrike, Frankrike. I detta fall måste den berörda personen ange de personuppgifter som han vill att OrusBijoux ska korrigera, radera eller uppdatera genom att identifiera sig exakt med ett identitetsdokument. Begäran om radering kommer att omfattas av de skyldigheter som åläggs OrusBijoux enligt lag, särskilt när det gäller arkivering och dokumentation.

Slutligen kan de berörda personerna lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheterna, särskilt CNIL (https://www.cnil.fr/fr/plaintes).

Säkerhet

OrusBijoux genomför alla tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa säkerheten vid behandling av personuppgifter och konfidentialiteten för dem.

OrusBijoux vidtar alla nödvändiga försiktighetsåtgärder med avseende på uppgifternas beskaffenhet och de risker som behandlingen innebär för att bevara säkerheten vid behandlingen, och i synnerhet för att förhindra att de förvanskas, skadas eller från obehöriga tredje parter som har tillgång till den ( autentiseringsprocedurer, datakryptering, användarnamn och lösenord, etc.).

Kontakta oss - DPO kontaktinformation

För frågor eller information om behandling av personuppgifter eller för rekommendationer som syftar till att förbättra denna policy kan de berörda personerna kontakta oss på följande adress: Avenue du Serpolet, ZI ATHELIA - 13600 La Ciotat, Frankrike, Frankrike, eller på följande e-postadress contact@orusbijoux.fr.